Sjukt dålig uppdatering!!!

Hej!

Sorry, men har varit sjukt dålig med uppdatering men ska väl försöka uppdatera lite oftare än vanligt nu framöver iallafall.

Jaa, vart ska man börja?!?!?!?!?! Har iallafall hänst sjukt mycket nu. Jag har börjat gymnasiet, har tävlat för första gången iår, har börjat hoppträna Elliott och massa annat.

Som sagt så har jag börjar gymnasie, NDB11!  typ välrdenas underbaraste klass. Trivs sjukt bra iallafall :) Och snart sticker hela klassen till Kolmården!!!!! GÖTT!! Sen förra måndagen var vi på Orsa Björnpark, och på måndag drar vi till Tomteland :)

Sen har jag tävlatförsta lokal på saga för iår :) Gick SJUKT bra, tävlingen var i Insjön så var iallafall inte så långt bort :) Först red jag Lb och saga gick dom en klocka :) fick rosett och red ett äruvarv! :) Sen var jag anmäld till Lc avd B också men jag var så himla nöjd med Saga så Jessica fick hoppa henne då. låter lite konstig med tanke på att det gick ås bra men tänkte att jag var så himla nöjd och saga köndes så fin så nu skulle jag ta med den här känslan och fortsätta jobba på min "hopprädsla" som jag har haft på den senaste tiden :) så då hoppade jessica helt enkelt, en stopp och super nöjda :)

Sen har Kalle kört rockard för första gången också, en riktigt duktig kille :) Han tyvktedet var busenkelt! :D Min älskling! sen har jag hoppat Elliott ocks¨å vilket går super! :)

Aja, orkar skriva mer nu.

Puss<3
Allmänt | | Kommentera |
Upp